Over mijzelf


Hallo allemaal!
Mijn naam is Annabel Faase, 23 lentes jong, geboren en getogen op het mooie Zuid-Beveland.
Van kleins af aan roep ik tegen iedereen die het maar wil horen dat dieren mijn lust en mijn leven zijn. Ik heb het geluk dat mijn ouders ook dierenliefhebbers zijn. Al vanaf mijn geboorte ben ik omgeven door dieren, zo hebben wij geiten, kippen, siereenden, honden en katten gehad.

Na mijn HAVO te hebben afgerond, ben ik op zoek gegaan naar een studie die wat bijdroeg aan mijn droom: werken met dieren! Ik kwam helemaal in het hoge noorden terecht, in Leeuwarden. Na een jaar kwam ik er achter dat deze studie helaas niks voor mij is. Ik leerde namelijk hoe ik adviseur moest worden in de dierensector. En dat wil ik niet, ik wil mijn handen vuil maken, om het zo maar even te zeggen . Het ondernemersbloed in mij zocht dan maar een studie uit in de mkb-sector. Helaas, ook niks. Want nee, ik wil geen grote retailgigant worden. Na anderhalf jaar in meerdere sectoren gewerkt te hebben, weet ik meer dan ooit dat mijn hart bij de dieren ligt.

In het anderhalf jaar, ben ik ook vrijwilliger geworden bij  een stichting die zwervende katten (op)vangt, castreert en als het kan terugzet. Ik heb de eer gehad om vele kittens vanuit een benarde situatie groot te mogen brengen. Zo was één kitten gegrepen door een rat. Hij was afgestoten door mams, en daardoor uitgedroogd en ondervoed. Toen ik hem kreeg was hij 2,5 week oud en zag de toekomst er niet bepaald rooskleurig uit. Een dierenarts vertelde me dat hij de kleine man niet veel kans gaf, 10% dat hij het haalde. Maar daar nam ik geen genoegen mee, want ik zag de vechtlust in dit kleintje. Ik stond op, bedankte hem en sjeesde gelijk naar mijn eigen dierenarts. Samen sloegen wij het pad in naar herstel (waarvoor bedankt dierenarts!). Vele bezoekjes, vochtspuitjes, antibiotica verder knapte de man op! Hij groeide en bloeide, zijn poot waar hij gebeten was herstelde goed maar er is een blijvende schade. De –niet meer zo kleine- man heet nu Tommie, en woont bij mij en mijn ouders! Het is een prachtvent, met 4 maanden ruim 3 kilo schoon aan de haak, heerlijk ondeugend en voor de wereld niet bang. Door tal van deze ervaringen, weet ik het zeker; de dierenwereld is mijn wereld!

Op 1 oktober 2017 neem ik dierenpension ”Goblin Farm” en huisdierenuitvaartcentrum ”Huiduc” te Heinkenszand over. Mijn ultieme droom is hiermee verwezenlijkt!!

 

20170820_231353